Til medlemmer i Hundested Sportsrideklub

I vores bestræbelser på at skabe de bedste rammer for alle involverede i klubben, både medlemmer og frivillige medhjælpere har vi valgt, at indkøbe og benytte et nyt internet baseret klubadministrations system. Systemet hedder klubmodul og meget brugervenligt og benyttes landet over af klubber og foreninger i alle størrelser.

Som med alt nyt vil der naturligvis være en lille omstillingsperiode. Det vil der også være med klubmodul. For dig betyder det følgende:

Du skal oprette en profil på vores hjemmeside - www.hundested-sportsrideklub.dk

Du skal betale med dit kreditkort, har du ikke et, kan du betale via bank eller kontant.

Vi vil ikke længere anvende girokort eller betalingsservice.

For os frivillige ulønnede i klubben betyder det en verden til forskel at få et system som klubmodul. Vi glæder os meget og kan med klubmodul sikre jer en langt bedre oplevelse og anvendelse af klubbens resurser.

Dette skal du gøre nu eller snart:

Gå til vores hjemmeside www.hundested-sportsrideklub.dk

Klik på opret profil i venstre hjørne nederst, eller klik her www.hundested-sportsrideklub.dk

Klik herefter på holdtilmelding oppe i toppen af siden, eller klik her www.hundested-sportsrideklub.dk

Vælg det hold du eller dit barn skal tilmeldes. Tilmeld og betal.

Er der ikke plads på dit hold? Klik på ventelisten tilknyttet holdet og tilmeld dig der. Du vil så få tilbudt en plads når og hvis der bliver en plads ledig.

Er der spørgsmål er du velkommen til at skrive eller ringe til Vivien Erthmann 2445 2969 eller Ilse Corneliussen 5127 8250.